Nyheder Håndbold


Læs de gældende forholdsregler ift. brug af hallen ifm. kampe/stævner her: Hjerm FIF Håndbold Corona retningslinjer

 


D. 12/10-2020 – ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN AFLYSES

På grund af den seneste stigning i coronasmitte i Struer Kommune, aflyses alle kommunale arrangementer og aktiviteter i uge 42, og alle foreninger og selvejende kulturinstitutioner opfordres til at gøre det samme, hvilket Hjerm FIF naturligvis har valgt at gøre.

Det betyder blandt andet, at Hjerm Hallen foreløbigt er lukket t/m søndag d. 18/10-2020, og derfor bliver de håndbold kampe, der var planlagt til at blive spillet i hallen d. 18. oktober nu aflyst.
Nogle af kampene vil blive flyttet til et andet tidspunkt, og der vil blive udsendt informationer herom til de pågældende hold, når vi ved mere.

Med venlig hilsen,
Håndboldudvalget Hjerm FIF

 


D. 10/10-2020:

Kære medlemmer i Hjerm FIF Håndbold,
Udvalget er i dag blevet orienteret om, at et medlem i vores forening er smittet med Covid-19, og d. 6. oktober til træning, har været sammen andre i klubben.
Medlemmer, som vi har fået oplyst, var til stede ved og i nærheden af vedkommende, er blevet/vil blive kontaktet direkte.
Dette opslag laver vi for at orientere dig om situationen, så du kan tage de nødvendige forholdsregler.
Har du været til stede ved U19 træningen, tirsdag aften d. 6. oktober i Hjerm-hallen, og har du også været i nærkontakt med en eller flere ved samme lejlighed, anbefaler myndighederne, at du går i isolation og bliver testet – uanset om du har tegn på smitte eller ej.
Du kan bestille tid til test på www.coronaprover.dk.
I første omgang er det kun dig der skal testes, da du er 1. led i smittekæden. Hvis testen er positiv, og du er smittet, så skal næste led testes, dvs. dem, du har haft tæt kontakt med.
Det kan være en god ide allerede nu at prøve at lave en liste over, hvem du har været i kontakt med, da man hurtig kan glemme, hvor og hvornår man har været sammen med nogen.
Sundhedsstyrelsen har lavet en pjece til dem, der er nær kontakt til en person, der er test positiv. Vi anbefaler alle at læse pjecen, som du finder her https://www.sst.dk/…/SST-informerer-Naer-kontakt-090720…
Du kan også kontakte Corona-Hotline eller egen læge, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.
Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte undertegnede/udvalget. Blot gør vi opmærksom på, at vi ikke må oplyse navnet på det pågældende medlem.
Venlig hilsen
På vegne af Håndboldudvalget Hjerm FIF
Helle Støve
Formand
20 83 49 33

D. 8/10-2020:

Kære forældre og spillere i Hjerm FIF Håndbold
SÅ åbnes der igen op for afvikling af turneringskampe, og første kampdato vil blive søndag d. 18/10-2020.
Vi glæder os til at Hjerms spillere i aktion igen.
Med venlig hilsen,
Håndboldudvalget

D. 26/9-2020:

Kære forældre og spillere i Hjerm FIF Håndbold
Jydsk Håndbold Forbund har her til aften trykket på pauseknappen for alle kampe fra d. 25. September til og med d 16. Oktober.
Dette gøres selvfølgelig pga. det stigende coronasmittetal og en bekymring for, at man til kamp møder mange hold man ikke omgås til hverdag.
BEMÆRK:  Træningen fortsætter stadigvæk under de restriktioner vi allerede har fastlagt.
Hvis der er spørgsmål til ovenstående eller til andet, så ring til Helle Støve på 20 83 49 33 eller Jan Støve på 30 62 09 81
Der kommer en opdatering, lige så snart vi ved mere.
De bedste hilsner
Håndboldudvalget