Bliv sponsor

Hjerm FIF er en sund idrætsforening, som har eksisteret i mere end 30 år. Vi arbejder målrettet på at sikre, at Hjerm FIF også er en velfungerende idrætsforening i fremtiden. Mange sportsgrene og gode faciliteter, som vi netop i år er i gang med at udvikle yderligere.

Hjerm FIF satser på bredden frem for eliten, og vi ligger stor vægt på at udvikle klubbens aktiviteter og stille gode faciliteter til rådighed for medlemmerne. Derved giver vi borgere i og omkring Hjerm et attraktivt sportstilbud

Vi støtter dem, der støtter os. Som sponsor for Hjerm FIF støtter du ikke kun os. Det er vigtigt for os, at samarbejde med vores sponsorer og give noget tilbage til jer og jeres forretning. Det gør vi blandt andet gennem omfattende eksponering af din virksomhed samt mulighed for deltagelse i vores sponsorarrangementer. Desuden uddeler vi billetter til flere lokale begivenheder.

Vi håber, at du, som virksomhed, vil støtte lokalsporten og den forsatte udvikling af Hjerm FIF – så Hjerm FIF også i fremtiden er en velfungerende idrætsforening.

Vil du gerne være sponsor for Hjerm FIF har vi et sponsorudvalg, du kan kontakte og høre om de forskellige muligheder. Vi har mange forskellige pakkeløsninger fra den helt lokale støtte til bolde og tasker til, sportstøj, bandreklamer og anden form for eksponering.

Skriv på sponsor@hjerm-fif.dk

Alternativt kontakt hovedbestyrelsen for nærmere information på hoved@hjerm-fif.dk